Konfigurovať bránu

Prišiel čas vymeniť garážovú bránu? Pomôžeme vám!

Ľudia často investujú do bezpečnostných vchodových dverí, naháňajú sa za kvalitnými plastovými oknami z nerozbitného skla, no zabúdajú na najväčší vchod do domu. Aj garážová brána potrebuje po čase vymeniť a vytvoriť tak krajší pohľad na váš dom pre závistlivých susedov.

Prišiel čas vymeniť garážovú bránu? Pomôžeme vám!

Nikto nechce starú bránu

Stará brána vám skutočne neuľahčí deň. Drvivá väčšina starých brán je manuálna. Takže treba vystúpiť z auta, odomknúť, nastúpiť, prejsť 10 metrov, vystúpiť, zamknúť, nastúpiť,... a hurá na výlet. Samotné otváranie a zatváranie brány je vďaka nánosom hrdze a opotrebovaným súčiastkam nepraktické.

Takéto brány sú, samozrejme, rajom pre zlodejov áut, kosačiek, bicyklov a iných pokladov vašej garáže. Jednu hrdzavú západku z mäkkej zliatiny vypáči aj malé dieťa s hračkárskym zlodejským kufríkom. Ani štyri komicky vyzerajúce visiace zámky starej bráne jej na bezpečnosti nepridajú.

Nové brány HORMANN sú rýchle, bezpečné a ich ovládanie je maximálne komfortné. Rýchly pohon vám zabezpečí rýchly výjazd z garáže aj na rušnej ulici, ručný ovládač vám umožní skontrolovať pozíciu brány aj z pohodlia obývačky a celý rad bezpečnostných prvkov odradí aj tých najlepších zlodejov.

Vyberte si tú vašu

Brány vyrábame na mieru podľa potrieb zákazníka a podľa možností priestoru v okolí garáže. Rôzne typy garážových brán sa hodia na rôzne typy situácií. Prečítajte si zopár základných informácií o všetkých ponúkaných typoch brán a o pohonoch garážových brán.

Prvoradá je spokojnosť

A to spokojnosť našich zákazníkov. S bránami Hormann nedostanete len kvalitný, bezpečný a dobre vyzerajúci doplnok do vašej garáže. Odborná demontáž starej brány a montáž novej pre vás už nebude stresujúca. Postará sa o to skúsený montážny tím. Pre akékoľvek informácie ohľadom postupu výmeny garážovej brány nás kontaktujte.

 

Nakonfigurujte si svoju bránu

Nakonfigurujte si svoju bránu

Zostavte si garážovú bránu podľa Vašich predstáv v našom konfigurátore sekcionálnych brán.

Konfigurovať bránu

Vytvorte si vizualizáciu Vašej novej brány

Pomocou konfigurátora brán si môžete vytvoriť vizualizáciu Vašej novej garážovej brány.

Vytvoriť vizualizáciu