Vytvoriť vizualizáciu

10 dôkazov, že výroba garážových brán od Hörmann je bezkonkurenčná

Garážové brány Hörmann sú najlepšou voľbou pri výbere garážovej brány. Týchto 10 dôkazov vás o kvalitách tejto značky zaručene presvedčí.

, DIAMAT, s.r.o.
Tagy: pohony brán, garáž, garážová brána

10 dôkazov, že výroba garážových brán od Hörmann je bezkonkurenčná

  1. Výroba garážových brán nemeckej kvality

Brány Hörmann sú vyrábané s maximálnou precíznosťou v Nemecku. Jedným z najdôležitejších kritérií je bezpečnosť našich zákazníkov. Bezpečnostné prvky brán sú certifikované uznávanými inštitúciami. Všetky garážové brány sú pre vás vyrobené v najvyššej možnej kvalite.

  1. Garážová brána, ktorá vydrží celé generácie

Dlhodobé testy v reálnych podmienkach dokázali, že garážové brány Hörmann vydržia desiatky rokov a niekoľko tisíc otvorení. Tajomstvom nie je nič iné, ako kvalitná výroba garážových brán.

  1. Nebojíme sa vám dať dlhú záruku

Výroba brán ide ruka v ruke so skvelými technickými riešeniami a mimoriadnou kvalitou. Preto sa svojím zákazníkom nebojíme dať záruku 10 rokov na všetky sekcionálne brány a 5 rokov na pohony brán Hörmann.

  1. Ekologická šetrnosť

Vedeli ste, že od roku 2013 pokrýva 40 % spotrebovanej elektriky spoločnosti Hörmann ekologicky vyrobený prúd?  Táto spoločnosť tiež využíva ekologický systém manažmentu energií, takže každoročne šetrí mnoho ton CO², ktoré sa tak nedostanú do ovzdušia. O svoju planétu sa treba starať. Spoločnosť Hörmann sa snaží v jej ochrane stále napredovať.

  1. Harmonický vzhľad

Garážové brány Hörmann sú známe svojimi rovnomernými vzdialenosťami medzi prelismi a kazetami. Po uzavretí brány zostávajú lamely takmer neviditeľné. Toto riešenie pôsobí veľmi esteticky.

  1. Možnosť výberu z množstva povrchových úprav

Garážová brána dokresľuje celý vzhľad exteriéru vášho domu. Preto chceme, aby Hörmann brána vyzerala na vašom dome čo najlepšie! To zabezpečí rovnaký vzhľad zárubne a krídla brány, povrchová úprava Decograin a prekladové vyrovnávacie clony v jednej rovine.

  1. Účinná tepelná izolácia

Ak je garáž súčasťou vášho domu, mali by ste dbať na jej dobré izolačné vlastnosti. Brány Hörmann sa vyznačujú výbornou izoláciou. Ak by ste však chceli tieto izolačné vlastnosti ešte zlepšiť, zvoľte Hörmann ThermoFrame. Plastový profil, ktorý je montovaný spolu so zárubňou brány termicky oddeľuje zárubne a murivo. Výsledkom je až o 15 % lepšia izolácia.

  1. Bezpečnosť

Patentovaná ochrana proti vypáčeniu je praktickou funkciou, ktorá vás môže ochrániť pred zlodejmi. Táto poistka funguje čisto mechanicky, čo jej zabezpečuje skvelú funkčnosť.  

  1. Ovládanie brány

Rádiový systém BiSecur je bezporuchový, funkčný a stabilný. Jeho ochranné prvky zabezpečujú, že žiadna cudzia osoba nebude schopná skopírovať váš rádiový signál a dostať sa do garáže. Či je vaša brána otvorená alebo zatvorená, zistíte pomocou led diódy na vašom ovládači.

  1. Integrované dvere bez prahu

Prechádzajte jednoducho do vašej garáže bez nutnosti otvárania garážovej brány. Integrované dvere oceníte hlavne, keď si do garáže pôjdete pre bicykel alebo pre záhradné náradie. Prah z ušľachtilej ocele, ktorý má na výšku iba 10 mm, vám zabezpečí bezpečné prechádzanie bez zakopnutí.

Vytvorte si vizualizáciu Vašej novej brány

Pomocou konfigurátora brán si môžete vytvoriť vizualizáciu Vašej novej garážovej brány.

Vytvoriť vizualizáciu

Súvisiace blogy

Dobré dôvody pre výber vchodových dverí HÖRMANN

Dobré dôvody pre výber vchodových dverí HÖRMANN

23.06.2023

Galéria interiérových a vchodových dverí HÖRMANN

Galéria interiérových a vchodových dverí HÖRMANN

23.06.2023

Vybraté realizácie interiérových a vchodových dverí HÖRMANN

Ako si vybrať správny typ garážovej brány?

Ako si vybrať správny typ garážovej brány?

17.05.2023

Ako si vybrať správny typ garážovej brány?

Galéria garážových brán HÖRMANN 2022

Galéria garážových brán HÖRMANN 2022

03.01.2023

Galéria vybraných realizovaných garážových brán HÖRMANN 2022