Diaľkové ovládanie Hörmann: malý veľký zázrak

Hörmann diaľkové ovládania nie sú iba pekným doplnkom zaveseným na kľúčoch. Skrývajú v sebe množstvo šikovných vychytávok, ktoré vám uľahčia život .

, DIAMAT, s.r.o.
Tagy: garážová brána, diaľkové ovládanie

Diaľkové ovládanie Hörmann: malý veľký zázrak

Aké sú hlavné výhody ovládačov Hörmann?

S ovládačmi HS 5 BS si veľmi ľahko skontrolujete pozíciu vašej brány. Ak sa chcete presvedčiť, že je vaša garážová brána zatvorená, stlačíte kontrolné tlačidlo a následne tlačidlo pre otvorenie brány.

Ak je vaša brána zatvorená, LED dióda na ovládači bliká zelenou farbou. Ak je naopak brána otvorená, zistíte to vďaka červenému blikaniu.

Automatické hlásenie polohy brány príde vhod, keď sa nebudete mať čas presvedčiť o jej zatvorení. Po stlačení tlačidla môžete pokojne odísť. Zelená LED dióda vám po zatvorení brány dá signál že je všetko v poriadku.

Nenoste už viac na kľúčoch škaredý a veľký ovládač

Hörmann diaľkové ovládače boli ocenené medzinárodnou porotou za svoj vkusný dizajn. Podľa typu ovládača si môžete vybrať z desiatok farebných prevedení. Páči sa vám lesklá biela alebo si skôr potrpíte na matnú čiernu farbu? Ak máte v sebe kúsok hravosti, potom vás oslovia naše farebné ovládače. Môžete si vybrať v zelenej, fialovej, žltej, červenej alebo oranžovej farbe.

Buďte v obraze s aplikáciou pre smartfóny BiSecur

Ak vám nie sú moderné technológie cudzie, stiahnite si do svojho smartfónu aplikáciu BiSecur. S jej pomocou môžete ovládať pohony, domové dvere a ďalšie zariadenia od spoločnosti Hörmann.

Na svojom telefóne alebo tablete si budete môcť v okamihu skontrolovať polohu vašej garážovej či vjazdnej brány. Nie ste si istí, či ste zamkli vaše vchodové dvere? Uistite sa pomocou tejto šikovnej aplikácie.

Doprajte si ešte väčší komfort s doplnkami k diaľkovým ovládaniam

V našej ponuke nájdete aj ručné vysielače HSZ navrhnuté k zasunutiu do zapaľovača vo vašom aute. Sú nenápadné a vždy po ruke.

Poteší aj držiak určený pre ručné vysielače, ktorý môžete upevniť na stenu alebo na slnečnú clonu vášho auta. Je kompatibilný so všetkými typmi diaľkových ovládačov Hörmann.

Výhodné akciové ponuky pre Vás

Sekcionálna garážová brána RenoMatic 2016, Domové dvere RenoDoor 2016, Hliníkové domové dvere ThermoSafe.

Pozrieť akciu

Súvisiace blogy

Dobré dôvody pre výber vchodových dverí HÖRMANN

Dobré dôvody pre výber vchodových dverí HÖRMANN

23.06.2023

Galéria interiérových a vchodových dverí HÖRMANN

Galéria interiérových a vchodových dverí HÖRMANN

23.06.2023

Vybraté realizácie interiérových a vchodových dverí HÖRMANN

Ako si vybrať správny typ garážovej brány?

Ako si vybrať správny typ garážovej brány?

17.05.2023

Ako si vybrať správny typ garážovej brány?

Galéria garážových brán HÖRMANN 2022

Galéria garážových brán HÖRMANN 2022

03.01.2023

Galéria vybraných realizovaných garážových brán HÖRMANN 2022